شهادت :۶۵ /۱۰/۴_کربلای ۴

پدرو مادرم ، همه انسانها روزی میمیرند،

اماچقدرزیباست که انسان درراه هدفی مقدس، جانِ خویش رافدا نماید.

مادرم، شماهم خوشحال باش که پیش حضرت زهرا(س)سربلندهستی.

شهادت سرآغاز پایندگی است

نترسم زمرگی که خودزندگی است

سیدهاشم درکربلای ۴ شهید وپیکرمطهرش مفقودالاثرمیشود. 

۱۵سال بعد.. ..مقداری از جسم پاکش توسطِ جویندگان نور، درسال ۱۳۸۰کشف و طی مراسمی باشکوه برروی دستانِ همسنگران ومردم خدا جو، تشیع ودرگلزارشهدا تدفین گردید

روحش شاد باصلوات

شهید غواص و تخریبچی سید هاشم علوی

بخشی از وصیت نامه شهید غواص سیّد هاشم علوی

تقدیم به حضرت ماه، امام خامنه ای مد ظله العالی پیشوای مسلمانان جهان .برای سلامتی رهبر و تعجیل در فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف سه صلوات بفرستید.

…من که به یقین دریافتم که دین جدش در خطر است و من که ادعا می کنم که از ذریه مادرش فاطمه زهرا سلام الله علیها میباشم ،چرا نگویم.اگر قرار است این اَبَرنکبتها و اَبَر جنایتکارها احکام قرآن را از بین ببرندو با شهید شدن من وامثالهای من احکام قرآن استقرار خواهد یافت پس چه باکی از شهید شدن داریم ، مگر نه اینست که من و شما در زیارت نامه میخوانیم ” یا لَیتَنی کُنتُ مَعک پس تا آخرین قطره خونی که در بدن دارم از پای نخواهم نشست و در را او جهاد خواهم کرد ، بکشم پیروزم، کشته شوم در راه الله است ، چون به خاطر اعتلای کلمه خودش که کلمه توحید است راضیم .

گوشه ای از اشارات علما و بزرگان نسبت به امام خامنه ای :

رهبرعظیم الشان کشور بزرگ جمهوری اسلامی ایران آیت الله معظم جناب خامنه ای کبیر- متع الله الاسلام و المسلمین بطول بقائه الشریف- قائد، ولی، وفیّ،ورائد، سائس، حفی، مصداق بارز، (نرفع درجات من نشاء می باشد.) عزت و شوکت روز افزون آن قائد اسوه ی زمان را همواره از حقیقة الحقائق مسئلت دارم و امیدوارم دادار عالم و آدم همواره سالار و سرورم را سالم و مسرور دارد.

 آیت الله حسن حسن زاده ی آملی، کتاب پرتوی از خوشید علی شیرازی ص ۳۳  

۲- علامه عظیم‌الشأن حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی، جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب می‌کنند. حضرت آقا ناراحت شده و به علامه می‌فرمایند این کار را نکنید. علامه حسن‌زاده می‌فرمایند: اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمی‌کردم.

۳- ایشان در جای دیگر فرموده‌اند: گوش‌تان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجت‌بن‌الحسن(عج) است. این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا می‌کند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیت‌الله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسن‌زاده فرموده‌اند: حسن‌زاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج).

برگرفته شده از sarvhaa.ir